zondag 4 november 2007

De hoorn des overvloeds in uw eigen tuin !!

Altijd al gedroomd om in uw tuin rond te lopen, genietend van het goede weer, hier een appeltje aftrekken en opeten, daar een paar kersjes verorberen en op de terugweg nog wat pruimen meenemen voor de volgende dag?

Het is eigenlijk vrij eenvoudig om fruit zelf te kweken in de tuin, zelfs bij kleine tuinen. Je kan voorgeleid fruit kopen of het zelf leiden, wat veel plezanter is.

We hebben fruitbomen in laag-, half- en hoogstam zowel in appels, peren, kersen, krieken en pruimen. Wilt u het iets exotischer dan kan dit ook. Zowel perziken, nectarines, vijgen en kaki hebben we op voorraad.

Ons sortiment is zeer uitgebreid, we hebben zowel oude als nieuwe rassen. Meer informatie kunt u vinden op onze website: brochure fruit

1 opmerking:

Anoniem zei

Wij zijn in jullie tuincentrum geweest, wij komen uit zwijndrecht nederland, wat een mooi tuincentrum hebben jullie keurig verzorgt, zeer voordelig en ontzettend vriendelijk personeel,de kamerplanten afedeling in een woord geweldig wat een assortiment en vriendelijk vakkundig personeel volgens mijn man is het ook een nederlandse ik weet het niet, het doet er niet toe in ieder geval petje af voor jullie bedrijf.
Mvg. Jaapjan en Diana